OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Links
Reacties
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Bookmark and Share

Binnenkort weer verkrijgbaar: Tuinen van Overvloed

EINDHOVEN, 9 mei 2011 - Het bekende boek 'Tuinen van Overvloed' over permacultuur, is binnenkort weer verkrijgbaar! Het boek van Fransje de Waard uit 1996 was uitverkocht, maar omdat er nog steeds veel vraag blijft, zal het worden bijgedrukt.

Uitgever Jan van Arkel zegt te verwachten dat de nieuwe editie er in juni zal zijn. Het boek zal een nieuwe voorkant krijgen. De inhoud blijft hetzelfde.

Tuinen van Overvloed zal onder andere verkrijgbaar zijn bij Omslag. Belangstellenden kunnen hun e-mail-adres opgeven en zullen dan worden geÔnformeerd zodra het boek besteld kan worden. Zie hiervoor de bestelpagina van www.omslag.nl

Het boek 'Tuinen van Overvloed' verscheen een jaar of tien te vroeg. Nog niet heel veel mensen hadden gehoord van permacultuur, toen het boek van Fransje de Waard in 1996 het licht zag. En nog steeds is het in feite het enige Nederlandstalige boek over permacultuur. De schrijfster vertelt in de inleiding hoe zij in AndalusiŽ kennismaakte met het fenomeen, op nader onderzoek uitging en probeerde in Nederland interesse te wekken. Uiteindelijk resulteerde dat in het boek Tuinen van Overvloed, waarin de uitgangspunten en principes van Permacultuur behandeld worden. En daarnaast komen ook zeer praktische toepassingsmogelijkheden aan bod, juist ook voor mensen die niet meer 'tuin' hebben dan de vensterbank of het balkon.

Meer nieuws


 ^   © 2011 Omslag, Eindhoven. Tel. 040-2910295 - contact