Welkom |
Voedselcollectieven voor het voetlicht in nieuw nummer ZOZEINDHOVEN, 1 november 2014 - In het nieuwste nummer van ZOZ - tijdschrift voor doen-denkers - wordt veel aandacht besteed aan het fenomeen voedselcollectieven. Redacteur Marta Resink komt met een uitgebreide beschrijving van het succesvolle Eindhovense collectief 'Klein Gemaakt'. Voedselcollectieven kunnen een belangrijke rol spelen in een meer lokaal georiƫnteerde voedselproductie. Daarnaast is er aandacht voor 'onzichtbare' cadeau's'. Nu de cadeautjestijd er weer aan komt is het nuttig om eens te denken over immateriƫle cadeaus. Een aardig gebaar zonder dat het veel grondstoffen en energie kost. De abonnees kregen ZOZ zaterdag 1 november in de bus. Vanaf die datum is het tijdschrift ook volop verkrijgbaar in de progressieve boekhandels: Het Fort van Sjakoo in Amsterdam, De Rooie Rat in Utrecht en Rosa in Groningen. Op de website van Omslag is een overzicht te vinden van de inhoud van ZOZ, met zeer veel links naar verdere informatie over de betreffende onderwerpen. Zie de pagina ZOZ
Meer nieuws
|