OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Nieuw radiostation 'Cactus Nieuws' interviewt Omslag's Marta Resink

EINDHOVEN, 31 januari 2016 - Marta Resink, medewerkster en mede-oprichter van Omslag, komt uitgebreid aan het woord in een lang interview dat wordt uitgezonden door het nieuwe radiostation Cactus Nieuws. De uitzending is online te beluisteren.

Beluister de uitzending via www.mixcloud.com

Het nieuwe Radiostation zegt op de eigen website over zichzelf: "Cactus Nieuws biedt zichzelf aan als spreekbuis voor mensen met passie en/of visie en wil ruimte bieden aan onder andere prikkelende reportages en documentaires. Wij zijn van mening dat je met weinig middelen heel veel kunt bereiken. Ons doel is niet om mainstream te worden, juist wel om de 'do it yourself' gedachte te verspreiden; om het nieuws weer dichter bij de mensen te brengen en elkaar te inspireren en te motiveren."

In de uitzending blikt Marta Resink terug op de activiteiten van Omslag in het afgelopen jaar, en ze vertelt over komende activiteiten en de uitgangspunten van Omslag.

Andere mensen die in de uitzending worden geïnterviewd zijn Krista van Velzen (PAX), Kees Hudig (Globalinfo), Barbara Smedema (vredesactiviste) en Mark Akkerman (2.Dh5 festival).

Meer over www.cactus-nieuws.nl


Meer nieuws


 ^   © 2016 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact