OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Nog vijf tuinochtenden in april

Werken in de tuin bij Omslag

EINDHOVEN, 30 maart 2016 - In april komen en nog vijf kansen om mee te helpen in de tuin van Omslag. Op alle vrijdagochtenden in april gaat een groepje mensen aan de slag om de tuin klaar te maken voor de activiteiten komend voorjaar.

Tijdens de activiteiten zal het resultaat van de inspanningen te zien zijn. Naast de maandelijkse Vuur en Soep-avonden op de eerste vrijdag van de maand, zal er op de vrijdagmiddagen in mei Theetuin zijn in de tuin van Omslag. In juni is een kampeerweekend gepland.

De tuinwerkers komen vooral uit de buurt van Eindhoven. De tuinochtenden kunnen echter ook een leuk moment zijn om de plek van Omslag te bezoeken, vooral voor mensen die liever samen bezig zijn in plaats van zitten en praten.

Er zijn zowel klussen voor mensen met groene vingers alsook voor mensen die geen deskundigheid hebben maar wel goede wil en energie. Soms zijn er ook schilder- en timmerklusjes.

De tuinochtenden worden afgesloten met een gezamenlijke biologisch-vegetarische lunch, die zo mogelijk ook in de tuin plaatsvindt.

Wie van ver komt kan desgewenst 's middags nog even rondkijken in de bibliotheek van Omslag of de omgeving verkennen: de Genneperparken, de heemtuin en de Genneperhoeve. Zie genneperparken.nl

De eerstvolgende tuinochtend is vrijdag 1 april van 9.00 tot 12.00 uur. Die avond is er ook Vuur en Soep in de Omslagtuin. Wie wil kan dus de hele vrijdag bezig zin in Eindhoven: 's morgens in de tuin, lunch, 's middfags wandelen in de Genneperparken en de boerderij bezoeken en dan vanaf vijf uur samen soep koken rond het vuur.

Wie wil meedoen met een tuinochtend kan zich aanmelden via omslag@omslag.nl of 040-2910295.


Meer nieuws


 ^   © 2016 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact