OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Eindhovenaren naar Schiphol - solidair met asielzoekers

EINDHOVEN, 5 april 2017 - Bij het klooster aan de Hoogstraat in Eindhoven, waar ook Omslag is gevestigd, zal volgende week vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) een bus vertrekken naar de wake voor vluchtelingen bij het nieuwe justitiƫle cellencomplex Schiphol- West.

"We geven een teken af van solidariteit met de vluchtelingen die onterecht vastzitten in de Nederlandse detentiecentra," valt te lezen in de uitnodiging van de voorbereidingsgroep

Omslag is niet bij de organisatie van de busreis betrokken, maar staat volledig achter het doel van de actie. De Eindhovense deelname aan de wake op Goede Vrijdag bij de vluchtelingengevangenis op Schiphol is een traditie die werd gevestigd door de Hoogstraatgemeenschap, die voorheen werd gevormd door vier Zusters van Liefde. Eind vorig jaar verlieten de zusters het klooster en een nieuwe groep heeft hun plaats ingenomen. De kring van vrienden rond de Hoogstraatgemeenschap heeft de organisatie van de reis nu overgenomen.

De bus vertrekt op 14 april om 12.00 uur vanaf de Hoogstraat 301-A in Eindhoven. Rond 18.00 uur is men weer terug. Deelname kost 17 euro per persoon.

Wie mee wil kan zich het beste snel opgeven!

Meer details in de uitnodiging: hetkloosterhofvangestel.dse.nl


Meer nieuws


 ^   © 2017 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact