OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Plakploeg staat al klaar

EINDHOVEN, 23 juni 2017 - Terwijl de persen op volle toeren draaien staan de mannen en vrouwen van de plakploeg al te trappelen van ongeduld. Komende donderdag 29 juni zullen ze vanaf 9.00 klaar zitten om het allernieuwste nummer van ZOZ van wikkels te voorzien. Zaterdag 1 juli zal het tijdschrift voor doen-denkers bij de abonnees in de bus vallen.

De wikkels van ZOZ worden ambachtelijk handmatig geplakt met lijm op basis van plantaardige grondstoffen. De plakploeg telt zo'n tien mensen. Sinds enige tijd is de traditie ontstaan dat de plakkers tijdens het werk van tijd tot tijd een gedicht voordragen. Daarnaast is er veel ruimte voor verhalen en uitwisseling over vele onderwerpen.

Een vegetarische lunch met vele veganistische keuzes maakt onderdeel uit van het arrangement en zal eventueel worden geserveerd in de zonovergoten Omslagtuin. Naast het overvloedige veganistische aanbod zal er als vanouds ook de heerlijke kaas van de Genneperhoeve op tafel staan.

Het plakken vindt plaats tussen 9.00 en 14.00 uur. Een ieder is welkom om mee te doen met wikkels plakken. Ook wie een gedeelte van deze tijd kan meedoen is welkom. Aanmelden kan via omslag@omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2017 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact