OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Dag van de Aarde krijgt veel weerklank

EINDHOVEN, 22 maart 2018 - De internationale Dag van de Aarde krijgt steeds meer weerklank in Nederland. Een maand van tevoren zijn al heel wat activiteiten aangekondigd. Ook in de tuin van Omslag zal de Dag van de Aarde worden gevierd op zondag 22 april vanaf 14.00 uur.

Op de speciale pagina over de Dag van de Aarde op de Omslag-website is inmiddels een overzicht verschenen van activiteiten die nu al bekend zijn. Wie zelf iets organiseert op de Dag van de Aarde kan dit aankondigen in de Aktie Agenda op www.aktieagenda.nl

De Dag van de Aarde leent zich goed voor allerlei kleinschalige evenementen, zoals boswandelingen, bijeenkomsten en educatieve activiteiten. Internationaal is gekozen voor het thema 'End Plastic Pollution'. Een actie waarbij een groep mensen zwerfvuil verzamelt past dus ook goed op de Dag van de Aarde. Het helpt weliswaar niet veel, maar het kan bijdragen aan een groter bewustzijn van het plasticprobleem en als ondersteuning dienen voor het pleidooi om statiegeld te gaan heffen op plastic flesjes.

In de tuin van Omslag zal de Dag van de Aarde op zondag 22 april worden gevierd vanaf 14.00 uur. In voorgaande jaren was er op deze dag steeds een gevarieerd aanbod aan activiteiten, waaronder muziek maken, schilderen en boetseren, inhoudelijke workshops en dergelijke.

Wie een idee heeft over een eigen activiteit, workshop of verhaal om in te brengen, kan dit laten weten via omslag@omslag.nl

Zie ook de pagina over de Dag van de Aarde


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact