OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Kampeerweekend belooft zeer gevarieerd te worden

EINDHOVEN, 19 juni 2018 - Het kampeerweekend bij Omslag in het laatste weekend van juni zal een buitengewoon gevarieerd programma krijgen, zo blijkt uit de aanmeldingen tot dusverre.

Tijdens het kampeerweekend staat de tuin van Omslag in het teken van uitwisseling van kennis, ervaring, inspiratie en vaardigheden. Enkele tientallen mensen kunnen deelnemen aan het kampeerweekend dat plaatsvindt op het grasveld van de Omslagtuin in Het Kloosterhof van Gestel in Eindhoven.

Het programma kent enkele inhoudelijk onderdelen, waaronder de bespreking van de documentaire 'Worsteling van de groenmens' en een presentatie over de thema's waaraan Omslag werkt. Vanuit de deelnemers zijn ook onderwerpen ingebracht: een workshop over 'Hoe te komen tot een rechtvaardige en ecologische mondiale voedselvoorziening?', ontwikkelingen rond 'anders' wonen en leven, straling en wat het doet, wonen in een Tiny House.

Daarnaast brengen de deelnemers een scala een inspirerende mogelijkheden in. Een greep: Pizza's maken in de leem-oven, creatief werken met klei en potlood, muziek maken en dansen, Qigongles, Brood bakken, consuminderworkshops, creatief tekenen/schilderen in de flow of op muziek, dragon-dreaming, Dream Life, verhalenvertellers.

Naar verwachting zullen zich de komende tijd nog meer deelnemers aanmelden, die mogelijk nog andere kennis en vaardigheden kunnen inbrengen.

Aanmelden voor het kampeerweekend kan nog tot en met 25 juni. Het weekend duurt van vrijdagmiddag 29 juni rot en met zondagmiddag 1 juli. Het is ook mogelijk een deel van het weekend mee te doen. Deelnemers uit Eindhoven en omgeving kunnen ook als 'thuisslaper' meedoen.

Meer over het weekend en aanmelden: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact