OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Komende vrijdag Zon & Soep in de Omslagtuin

EINDHOVEN, 1 augustus 2018 - Komende vrijdag 3 augustus is er vanaf 17.00 uur een bijzondere editie van het bekende 'Vuur & Soep'. Deze keer is er 'Zon & Soep'.

Gezien de temperatuur en de droogte maken we deze keer geen vuur. Voor de rest zal de avond geheel volgens het beproefde recept plaatsvinden. Met de ingrediƫnten die ieder meebrengt gaan de aanwezigen een pan lekkere vegetarische soep maken en vooral ook frisse salades. Ieder is welkom om mee te doen.

Iedereen die komt, neemt zelf wat verse ingrediƫnten mee om een lekkere soep te maken: biologisch en vegetarisch. Neem wat groenten mee uit eigen tuin, van de natuurwinkel of pluk ze in de natuur. Zelfgebakken brood is ook welkom, maar laat frisdrank, bier, wijn, chips en borrelnootjes thuis. Het draait niet om eten, maar om samen iets doen. Er is verse kruidenthee.

Er is ruimte om verhalen en ervaringen uit te wisselen, aandacht te vragen voor iets wat je bezighoudt en wellicht wat levende muziek. Neem gerust een muziekinstrument mee.

Zon-en-soep op 3 augustus 2018 vanaf 17.00 uur. Vooraf aanmelden hoeft niet. Welkom in de tuin van Omslag, Hoogstraat 301-A in Eindhoven. Breng groente mee voor de soep en salades.


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact