OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Meewerken in de Omslag-tuin in maart en april

Werken in de tuin bij Omslag

EINDHOVEN, 16 februari 2019 - In maart en april zal er elke vrijdagochtend gewerkt worden in de tuin van Omslag. Met een clubje mensen zal de tuin in orde gemaakt worden om bezoekers te ontvangen.

Tijdens de activiteiten dit voorjaar zal het resultaat van de inspanningen te zien zijn. Naast de maandelijkse Vuur en Soep-avonden op de eerste vrijdag van de maand, zal er op de vrijdagmiddagen in mei Theetuin zijn in de tuin van Omslag. In het weekend van 17, 18 en 19 mei zijn er de grote open dagen ter gelegenheid van 25 jaar Omslag.

De tuinwerkers komen vooral uit de buurt van Eindhoven. De tuinochtenden kunnen echter ook een leuk moment zijn om de plek van Omslag te bezoeken, vooral voor mensen die liever samen bezig zijn in plaats van zitten en praten.

Er zijn zowel klussen voor mensen met groene vingers alsook voor mensen die geen deskundigheid hebben maar wel goede wil en energie. Soms zijn er ook schilder- en timmerklusjes.

De tuinochtenden worden afgesloten met een gezamenlijke biologisch-vegetarische lunch, die zo mogelijk ook in de tuin plaatsvindt.

Wie van ver komt kan desgewenst 's middags nog even rondkijken in de bibliotheek van Omslag of de omgeving verkennen: de Genneperparken, de heemtuin en de Genneperhoeve. Zie nl.wikipedia.org

De eerste tuinochtend is vrijdag 1 maart van 9.00 tot 12.00 uur. Die avond is er ook Vuur en Soep in de Omslagtuin.

De laatste tuinochtend is op vrijdag 26 april.

Wie wil meedoen met een tuinochtend kan zich nu al aanmelden via omslag@omslag.nl of 040-2910295.


Meer nieuws

  • Meewerken in de Omslag-tuin in maart en april

 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact