OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Donderdag de 'Avond van de vluchteling' in de Omslag-tuin

EINDHOVEN, 23 juni 2019 - Komende donderdagavond 27 juni is er een boeiend programma in de tuin van Omslag aan de Hoogstraat, met verhalen van vluchtelingen over ‘opnieuw beginnen’. Vanaf 18.00 uur is er bovendien een maaltijd. De activiteit wordt georganiseerd door de Werkgroep Eindhoven~Kobanê met steun van de Huiskamer voor Vluchtelingen Eindhoven, de Hoogstraatgemeenschap, Omslag, Vluchtelingen in de Knel en het Vredesburo. Het vindt plaats in de tuin van Omslag, die er momenteel heel mooi bij staat. Er is eten uit het Midden-Oosten en muziek uit de hele wereld.

Na de maaltijd is er een gesprek over het onderwerp: "Een nieuw begin? Wie heb je dan nodig?" Gespreksleiders zijn Lenie Scholten en Anne Gert Werts.

Voor de maaltijd wordt een bijdrage gevraagd naar draagkracht. De opbrengst is bestemd voor dagelijks schoolontbijt voor gehandicapte kinderen in Kobanê, Noord-Syrië.

PROGRAMMA

17:30 Inloop met levende muziek

18:00 – 19:00 Maaltijd met gerechten uit het Midden-Oosten, verzorgd door Werkgroep Eindhoven~Kobanê

19:00 – 21:30 Verhalen en gesprekken over ‘een nieuw begin? wie heb je dan nodig?’ Gespreksleiders: Lenie Scholten en Anne Gert Werts.

21:30 – 21:45 Afsluiting met levende muziek

Aanmelden voor de avond en verdere informatie: eindhkbn.events@gmail.com

Zie ook het evenement op www.facebook.com


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact