OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

13 augustus: samen intuïtief muziek maken in de Omslag-tuin

EINDHOVEN - Op donderdagavond 13 augustus begeleidt Richard Hereijgers een workshop intuïtief muziek maken in de tuin van Omslag. Een avond waarin aandacht, respect, vertrouwen en in verbinding zijn centraal staan. En natuurlijk genieten!

Van 19:30 tot 21:00 uur. Inloop vanaf 19:15. Na afloop is het mogelijk om nog even na te kletsen.

Vooraf aanmelden is nodig. Deelname: donatie (minimaal 5 euro). Om de dorst te lessen is er verse kruidenthee en koel helder water.

Beleef, ervaar en ontmoet...

Richard Hereijgers over deze workshop: ,,Op deze avond gaan we met elkaar intuïtief muziek maken en lekker genieten van de muziek die ontstaat. De intentie is dat we met aandacht luisteren, elkaar respecteren en vertrouwen geven. Zó dat de ander zich veilig voelt en de ruimte durft te nemen om in het moment te zíjn met dat wat komt. Als muzikant uit zich dat in het geluid van je stem of instrument. Als toehoorder uit zich dat wellicht in een emotie of in bewegingen. Kortom: het is een workshop voor iedereen. Je hoeft geen muzikant te zijn om intuïtief muziek te kunnen maken. En wil je alleen luisteren, dat kan ook.

Breng je eigen instrument(en) mee (alleen akoestisch). In de tuin van Omslag zijn ook allerlei instrumenten aanwezig, van djembés en gitaren tot kleine trommeltjes, fluitjes, raspen en andere percussie-instrumentjes.

De tuin is groot genoeg om de 1,5 meter afstand-regel in acht te nemen. Als de weeersomstandigheden het toelaten, kan er een klein vuur worden gemaakt.

Deze workshop gaat door bij minimaal vier aanmelden. Maximaal twintig deelnemers. Aanmelden per e-mail bij: marta@omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact