OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Voor de derde keer brandstichting bij Emmaus Eindhoven - buren van Omslag

EINDHOVEN, 10 september 2020 - Voor de derde keer dit jaar werd Emmaus Eindhoven afgelopen nacht getroffen door brandstichting. De bestelbus waarmee de kringloopwinkel spullen ophaalt en bezorgt brandde uit. Het vuur werd vrijwel direct ontdekt door enkele mensen die rond drie uur in de nacht thuiskwamen van een feestje. De brandweer was er snel bij, maar kon niet voorkomen dat de bus uitbrandde.

Op 17 februari was er ook een brandstichting, toen op de kringloopmarkt van Emmaus. Op 1 april was er weer brand, ook toen werd de bestelbus in brand gestoken. De vervangende bus, beschikbaar gesteld door Emmaus Domstad, ging afgelopen nacht in vlammen op.

Emmaus is een woon-werkgemeenschap met een maatschappelijke doelstelling. Komende zaterdag vanaf 10.00 uur is de kringloopwinkel weer open aan de Genneperweg 9. Donaties voor Emmaus Eindhoven: NL75RABO0336825579

De uitgebrande bus staat op de parkeerplaats pal naast de Omslag-werkplaats en de tuin vaar komende vrijdag vanaf 14.00 uur theetuin wordt gehouden. Iedereen is dan welkom voor inspirerende ontmoetingen met andere mensen uit de kringen van Omslag. Zoals gebruikelijk rekenen we op een gulle donatie van alle bezoekers, die deze keer bestemd zal worden voor Emmaus.

Meer over EmmausEindhoven: www.emmauseindhoven.nl

Meer over de Theetuinen bij Omslag www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact