OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Vrijdag 25 juni: Vuur & Soep & Potluck

EINDHOVEN - Op vrijdag 25 juni is er weer Vuur & Soep & Potluck in de tuin van Omslag. Vanaf 17.00 uur staan verse kruidenthee, koffie en koele biologische sapjes klaar. Om 17:30 steken we een vuur aan. Neem zelf iets lekkers mee om te delen bij de soep. De tuin is ingericht voor maximaal 30 bezoekers. Vooraf aanmelden is nodig: 040-2910295, omslag@omslag.nl

Omslag brengt doen-denkers samen

Om 17:30 wordt een vuur ontstoken in de vuurschaal. Rond het vuur verzamelt zich een groep mensen. 's Middags is al een grote pan vegetarische maaltijdsoep gemaakt. Iedereen neemt zelf ook nog iets lekkers mee om te delen: (zelfgebakken) brood, beleg, kleine hapjes, fruit, noten, vruchtensap, een toetje,... Bij voorkeur biologisch, maar wel vegetarisch, geen chips of borrelnootjes, geen alcohol en drugs en liefst zonder plastic verpakking. Alle lekkernijen, soepkommen, borden en bestek worden verzameld op een grote tafel. Voor iedereen is er een grote kom soep; daarnaast stelt ieder zelf nog een bordje met eten samen. We eten rond het vuur en houden respectvol fysieke afstand van elkaar.

Verhalen delen en muziek???

De sfeer is positief en opbouwend. Bij het vuur vinden (nieuwe) ontmoetingen plaats en worden verhalen uitgewisseld. Na het eten ruimen we samen op en doen een paar mensen de afwas. Er wordt verse koffie en thee gemaakt. Daarna is er volop gelegenheid om verhalen en ervaringen te delen. Die zijn meestal veelkleurig. Misschien zijn er gedichten of kent iemand een spel. Of brengt iemand zomaar een lied te gehore. Er zijn allerlei instrumenten aanwezig om samen muziek te maken. We gaan door tot uiterlijk 22.00 uur. Daarna ruimen we samen op en is er nog een korte nazit.

---> Van iedereen wordt een gulle donatie gevraagd, zodat Omslag deze en andere activiteiten kan blijven organiseren.

Aanmelden via 040-2910295 (voicemail) of per e-mail: omslag@omslag.nl

Meer over Vuur & Soep: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact