OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vrijdag 18 maart: de lente verwelkomen met Vuur & Soep

EINDHOVEN - Op vrijdag 18 maart verwelkomen we samen de lente tijdens een bijeenkomst in de tuin van Omslag. Welkom vanaf 15.00 uur. Vanaf 17:00 brandt er een vuur en eten we samen soep. Meld je vooraf aan!

Eindelijk kunnen we weer samen komen in de tuin; die ligt er al prachtig bjj! Tijd voor een eerste Vuur & Soep in 2022.

Vanaf 15:00 ben je welkom. Er staat dan verse koffie, kruidenthee en sap klaar. Er is tijd om wat bij te praten met elkaar, maar we gaan ook samen iets doen: associatiedichten rond thema's Lente, Vrede, Omslag, Natuur, ...

Samen soep maken

Monique maakt 's middags al een basissoep. Rond 17:00 maken we een vuur, waar boven als vanouds een grote soeppan hangt. Die vullen we samen aan tot een vegetarische maaltijdsoep met door ieder zelf meegebrachte ingrediënten. Neem ook wat extra's mee om te delen: (zelfgebakken) brood, beleg, kleine hapjes, fruit, noten, vruchtensap, een toetje,... Bij voorkeur biologisch, maar in ieder geval vegetarisch, geen chips of borrelnootjes, geen alcohol en drugs en liefst zonder plastic verpakking.

Alle meegebrachte lekkernijen worden verzameld op een tafel. Voor iedereen is er een grote kom soep; daarnaast stelt ieder zelf nog een bordje met eten samen. We eten rond het vuur.

Na de afwas is er verse koffie en thee. Dan is er gelegenheid om verhalen te delen en samen muziek te maken. Er zijn verschillende instrumenten aanwezig, maar neem desgewenst een eigen instrument mee.

Omslag brengt doen-denkers samen

Rond het vuur verzamelt zich een groep mensen. De sfeer is positief en opbouwend. Bij het vuur vinden (nieuwe) ontmoetingen plaats en worden verhalen uitgewisseld. Na het eten ruimen we samen op en doen een paar mensen de afwas. Er wordt verse koffie en thee gemaakt. Daarna is er volop gelegenheid om verhalen en ervaringen te delen. Er zijn allerlei instrumenten aanwezig om samen muziek te maken. We gaan door tot uiterlijk 21.00 uur. Daarna ruimen we samen op.

---> Van iedereen wordt een gulle donatie gevraagd, zodat Omslag deze en andere activiteiten kan blijven organiseren.

Aanmelden via 040-2910295 (voicemail) of per e-mail: omslag@omslag.nl

Meer over Vuur & Soep: www.omslag.nl

's Middags al welkom

Wie nader wil kennismaken met Omslag is al vanaf 14:00 welkom. Tot 17:00 is de bibliotheek geopend voor bezoekers, met daarin ondergebracht het Landelijk Servicepunt Anders Wonen Anders Leven: www.omslag.nl

En wie van er komt kan wellicht een nachtje blijven logeren (vooraf afspreken!): www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact