OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Aanloopdag 'Permacultuur in je moestuin' helemaal vol

EINDHOVEN, 7 januari 2015 - De Aanloopdag over permacultuur in de moestuin, die op zaterdag 17 januari zal plaatsvinden bij Omslag in Eindhoven, is helemaal volgeboekt. Aanmelden kan niet meer. Alleen als er de komende week nog afmeldingen komen, zouden er eventueel nog deelnemers bij kunnen.

Wie nog heel graag mee zou willen doen kan een e-mailtje sturen naar omslag@omslag.nl met het verzoek om op de wachtlijst te worden genoteerd.

Bij uitgeverij Jan van Arkel verscheen eind 2014 het praktische handboek 'Permacultuur in je moestuin', vertaald en bewerkt door Lucas Brouns en Maranke Spoor. Deze beide permacultuurdocenten verzorgen op zaterdag 17 januari bij Omslag de inleiding tijdens een Aanloopdag rond dit thema.

Permacultuur is het afgelopen decennium ook in Nederland aan een forse opmars bezig. De basisprincipes van permacultuur zijn: zorg voor de aarde, zorg voor de mensen, en delen van de overvloed. Verspreid over het hele land zijn inmiddels honderden projecten, van balkontuinen en stadsakkers tot buurtmoestuinen en voedselbossen. De praktijk wordt ondersteund door een breed aanbod van workshops, trainingen en (jaar)opleidingen. Wat tot nu toe ontbrak was een goed Nederlandstalig boek over de praktijk van permacultuur in de moestuin. Dat boek komt er nu! Het populaire boek 'Vegetable Gardener's Guide' werd door Lucas Brouns en Maranke Spoor vertaald en bewerkt naar de Nederlandse situatie.

Tijdens de Aanloopdag op 17 januari zullen Maranke en Lucas ook vanuit hun ruime praktijkervaring meer vertellen over de ontwikkelingen rond permacultuur in Nederland. En natuurlijk over de praktische toepassingen daarvan in een moestuin.

Het inhoudelijke programma van deze zeer informatieve Aanloopdag is van 14:00 tot 17:00 uur. Locatie: Omslag, Hoogstraat 301a, Eindhoven. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers.

Meer over deze Aanloopdag en voor aanmelding: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2014 Omslag, Eindhoven. Tel. 040-2910295 - contact