OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Viering Dag van de Aarde bij Omslag op 26 april

Vier de dag van de Aarde EINDHOVEN - Op zondag 26 april 2015 vindt in de grote ecologische tuin van Omslag in Eindhoven een informele bijeenkomst plaats in het kader van de Internationale Dag van de Aarde (22 april). Locatie: Hoogstraat 301a (in de wijk Gestel).

Voorafgaand aan het programma bij Omslag verzorgt natuurgids Bertie van den Boogaard een rondleiding door de heemtuin Simon Deltour. Aanvang 11:30 uur.

Het programma begint om 13:00 en biedt onder meer inhoudelijke informatie, levende muziek, workshops, speciale aandacht voor de bijen, zelf insectenhotels en zaadbommen maken, creativiteit en een percussieworkshop. Gedurende de dag worden in de tuin verse pannekoeken gebakken en tijdens drie korte workshops wordt brood gebakken voor bij de avondmaaltijd. Het programma is voor jong en oud.

De middag wordt besloten met een gezamenlijke biologisch-vegetarische maaltijd, bij mooi weer aan lange tafels in de tuin. Wie mee wil eten doet er goed aan zich vooraf aan te melden bij Omslag: 040-2910295, of omslag@omslag.nl

Na het eten wordt in de tuin een vuur gemaakt voor een verder informeel samenzijn; dan is er ook ruimte is voor muziek en dans.

Kijk hier voor het uitgebreide programma van de Dag van de Aarde www.omslag.nl

De Eindhovense Dag van de Aarde wordt georganiseerd door Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling, de Hoogstraatgemeenschap en Down to Earth.

Van deelnemers aan deze dag wordt een vrijwillige donatie gevraagd.

Meer over de Internationale Dag van de Aarde en andere activiteiten in Nederland: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact