OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Film 'Alles flex' bij Omslag

EINDHOVEN, 19 augustus 2016 - Wat voor maatschappij staat ons te wachten als zowel werk als huisvesting worden geflexibiliseerd? De film 'Alles flex' belicht dit thema van verschillende kanten. De film wordt vrijdag 26 augustus gedraald bij Omslag.

Wie vrijwillig kiest voor een flexibel bestaan en voldoende inkomen weet te genereren, kan deze situatie ervaren als vrijheid. Managers en politici beweren nogal eens ‘Het tijdelijke is het nieuwe permanente’. Maar voor wie geen keus heeft, wordt werken en wonen steeds problematischer, wat ertoe kan leiden dat elke vorm van bestaanszekerheid wegvalt. Flexibele werknemers verdienen gemiddeld 35 procent minder, hebben minder sociale rechten en hebben vaak te maken met ‘underemployement’ en inkomensonzekerheid.

Meer over deze film: www.omslag.nl

Bijna elke laatste vrijdagavond van de maand vertoont Omslag een bijzondere film. Het gaat altijd om films met betrekking tot een maatschappelijk thema, dat aansluit bij het interesseveld van Omslag. De films worden geprojecteerd op een groot scherm. Er is plek voor maximaal twintig mensen. Na de film is er gelegenheid voor een nagesprek

De films beginnen telkens om 20.00 uur. Vanaf 19.30 staat er koffie, thee en sap klaar. Locatie: Omslag, Hoogstraat 301a, Eindhoven. Entree: vrijwillige bijdrage.

Vooraf aanmelden is nodig en kan tot 17:00 uur op de betreffende filmdag. Bel 040-2910295 of per e-mail: omslag@omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2016 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact