OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vuur & Soep in beeld

EINDHOVEN, 3 mei 2017 - Wie nog nooit bij een Vuur & Soep-avond in de Omslag-tuin is geweest, kan nu een beeld krijgen door het filmpje te bekijken dat vandaag werd gepubliceerd op YouTube. Komende vrijdag 5 mei brandt het vuur weer in de tuin van Omslag in Eindhoven. Met de ingrediënten die ieder meebrengt gaan de aanwezigen een pan lekkere vegetarische soep maken. Ieder is welkom om mee te doen.

De filmbeelden werden gemaakt tijdens de Vuur & Soep van 5 augustus 2016. Het liedje dat te horen is, is een vertaling van het bekende vredeslied 'Rainbow Race' van Peter Seeger. De Nederlandse tekst 'Het Lieve Leven' werd gemaakt door het Eindhovense actie-ondersteunend koor Lopend Vuurtje.

Komende vrijdag 5 mei vanaf 17.00 uur is er opnieuw een vuur in de tuin, waarboven een grote ketel hangt. Iedereen die komt, neemt zelf wat verse ingrediënten mee om een lekkere soep te maken: biologisch en vegetarisch. Neem wat groenten mee uit eigen tuin, van de natuurwinkel of pluk ze in de natuur. Zelfgebakken brood is ook welkom, maar laat frisdrank, bier, wijn, chips en borrelnootjes thuis. Het draait niet om eten, maar om samen iets doen. Er is verse kruidenthee. Rond het vuur is ruimte om verhalen en ervaringen uit te wisselen, aandacht te vragen voor iets wat je bezighoudt en wellicht wat levende muziek. Neem gerust een muziekinstrument mee.

Vuur-en-soep op 5 mei 2017 vanaf 17.00 uur. Vooraf aanmelden hoeft niet. Welkom in de tuin van Omslag, Hoogstraat 301-A in Eindhoven.

Voorafgaand aan het vuur is er vanaf 14.00 uur Theetuin bij Omslag. Zie www.omslag.nl

Omslag roept op om ook elders in het land Vuur en Soep te organiseren. Enkele tips zijn te vinden op www.omslag.nl Daar is ook een affiche te downloaden dat gebruikt kan worden. Ook papieren affiches zijn beschikbaar.


Meer nieuws


 ^   © 2017 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact