OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Info-avond bij Omslag over 'gezamenlijk een woonproject ontwerpen'

EINDHOVEN, 27 november 2017 - Slim gebruik van de computer kan het ontwerpproces van een woonproject verbeteren. Het interactief vastleggen, uitwisselen en modelleren van bouwinformatie kan het gezamenlijk ontwerpen en bouwen ondersteunen. Bij Omslag in Eindhoven is hierover een info-avond op donderdag 14 december.

'Van duurzaam ontwerp naar duurzaam beheer' is de titel van de avond, die interessant kan zijn voor ieder die betrokken is bij het ontwerp van een gezamenlijk woonproject. Tijdens de avond zal Joop Hendriks een presentatie verzorgen van de principes van 'Building Information Modeling' (BIM). Hendriks is een van de initiatiefnemers van Draaiboomhof, een duurzaam woonproject-in-wording in Eindhoven. Bij het ontwerp van Draaiboomhof wordt volop gebruik gemaakt van BIM. Meer over Draaiboomhof: www.draaiboomhof.nl

Tijdens de avond bij Omslag kijkt Hendriks samen met belangstellenden hoe BIM een duurzame ontwerpcyclus kan ondersteunen. Het zou eraan kunnen bijdragen dat betrokkenen meer weloverwogen beslissingen kunnen nemen, wat onnodige kosten en miscommunicatie kan voorkomen.

De avond bij Omslag begint donderdag 14 december 2017 om 20.00 uur. Koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig, via omslag@omslag.nl of 040-2910295. Deelname aan de avond kost 'Wat het u waard is'.


Meer nieuws


 ^   © 2017 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact