OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Het werk van Omslag in beeld: welkom!

EINDHOVEN - Het veelzijdige werk van Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling is lastig in woorden te vatten. Naast het reguliere werk, dat meestal aan computers en telefoons plaatsvindt, zijn er het hele jaar door ook allerlei activiteiten die wel op een levendige manier in beeld kunnen worden gebracht.

Daarom maken we van elk jaar een foto-jaarverslag. Onlangs verscheen 'Het Jaar 2017 in beeld'.

2017 was het vierentwintigste levensjaar van Omslag: druk, actief, creatief en ook muzikaal! We organiseerden twee inspirerende Aanloopdagen, een reeks filmavonden, Vuur & Soep-maaltijden, vijf Theetuinen en we produceerden een nieuwe poster. Natuurlijk verschenen er weer zes inspirerende nummers van ZOZ, tijdschrift voor doen-denkers. De tuin werd heringericht en we gingen wat vaker op stap. Er waren mooie bijeenkomsten, zoals de Dag van de Aarde en interessante excursies. Omslag trekt steeds meer bezoekers, We kregen nieuwe buren, en we ontvingen alweer een prijs!

Bekijk hier Omslag in beeld in 2017: www.omslag.nl

Vanuit dit verslag kan eenvoudig worden teruggebladerd naar alle voorgaande jaren. Eind december verschijnt het jaarverslag over 2018.

In 2019 viert Omslag zijn 25 jarig bestaan. Ook in dit juibileumjaar komen er weer volop gelegenheden om kennis te maken met de mensen, de plek en de activiteiten an Omslag. Kijk hier voor een overzicht van al geplande activiteiten: www.aktieagenda.nl

Een beschouwing van de impact van 25 jaar Omslag wordt gegeven in het komende nummer van het tweemaandelijks magazine van Omslag: ZOZ tijdschrift voor doen-denkers. In ZOZ #149 geven ook verschillende mensen weer hoe zij Omslag door de jaren heen (hebben) ervaren.

ZOZ #149 verschiint eind december. Kennismaken met ZOZ? Vraag een proefnummer, of neem meteen een abonnement: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact