OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Nieuwsbrief #134 Anders Wonen Anders Leven is uit!

EINDHOVEN, 25 april 2019 - Vandaag verscheen weer een goed gevulde nieuwsbrief Anders Wonen Anders Leven, boordevol nieuws over sociaal-ecologische projecten voor gemeenschappelijk wonen in allerlei vormen.

Daarnaast biedt editie #134 van deze maandelijkse nieuwsbrief ook volop informatie en inspiratie over ontwikkelingen in bestaande projecten, oproepen van mensen die medestanders zoeken bij het realiseren van hun woondromen en nog veel meer.

De nieuwsbrief bevat de vaste rubrieken Nieuws en oproepen, Nieuwe initiatieven rond gemeenschappelijk wonen, Woongroepen zoeken bewoners en Kennismaken met projecten. Er is aandacht voor actuele ontwikkelingen rond wonen in een tiny house, duurzaam bouwen en nieuws over verwante ontwikkelingen in andere landen.

Lees de laatste nieuwsbrief hier: www.omslag.nl

De nieuwsbrief wordt maandelijks verspreid onder ruim 4.500 abonnees, voornamelijk in Nederland en Belgiƫ. Een abonnement is gratis, maar velen maken af en toe een vrijwillige donatie over om de productie van de nieuwsbrief te steunen.

Je kunt je ook rechtstreeks abonneren op de nieuwsbrief: www.omslag.nl

Donaties zijn welkom! www.omslag.nl

De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt eind mei 2019. Stuur nieuws, oproepen, aankondigingen en reacties naar: marta (at) omslag.nl

Het Servicepunt Anders Wonen Anders Leven is een belangrijk onderdeel van het werk van Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling. Het servicepunt werd in 2005 opgezet om te voorzien in de toenemende vraag naar informatie en voorbeelden van 'andere' vormen van ecologisch wonen en leven: in een woongroep, leefgemeenschap, ecowijk of -dorp, binnen een woon-werkpand of samen met anderen binnen Centraal Wonen of Gemeenschappelijk Wonen van Ouderen.

Het Servicepunt is ondergebracht in de bibliotheek van Omslag in Eindhoven wordt begeleid met een uitgebreide website www.omslag.nl

Het Servicepunt Anders Wonen Anders Leven is elke vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur geopend voor bezoekers. Niet in juli. Locatie: Hoogstraat 301a, Eindhoven.

Ook het tijdschrift ZOZ, uitgave van Omslag, bevat telkens een vaste rubriek met nieuws rond 'anders wonen en leven'. Proefnummer aanvragen: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact