OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Virtuele ontmoeting vrijdagavond bij OmslagEINDHOVEN, 29 maart 2020 - Komende vrijdagavond 3 april zal van 20.00 tot 22.00 uur een virtuele ontmoeting plaatsvinden bij Omslag. Iedereen kan meedoen, meepraten en meekijken met de webcam via meet.jit.si/Omslag

Al vijftien jaar is Omslag in Eindhoven vrijwel elke vrijdagmiddag open voor bezoekers. De bibliotheek van Omslag is dan open, evenals het Servicepunt Anders Wonen Anders Leven.

In deze coronatijd zijn deze ontmoetingen plotseling gestopt, evenals Vuur en Soep, de maandelijkse filmavonden en straks de Theetuin op de vrijdagmiddagen in mei. De doelstelling van Omslag, die begint met de woorden 'mensen bijeenbrengen', viel plotseling in het water.

Hoewel er niets gaat boven een fysieke ontmoeting, gaan we nu experimenteren met virtuele ontmoetingen. De eerste experimentele ontmoeting was eind maart. Niemand bij Omslag heeft veel ervaring met dit soort video-gesprekken. We proberen het gewoon en dan zien we wel wat er van komt.

Probeer het door deze link aan te klikken: meet.jit.si/Omslag

Wie een tablet of smartphone heeft, kan de app 'Jitsi Meet' installeren.

Als er op het scherm staat 'Naam van ruimte invoeren', dan is dat 'Omslag'.

Een eerdere ervaring leerde, dat het soms handig kan zijn om een koptelefoon of oortjes te gebruiken, omdat het geluid anders kan gaan rondzingen.

Ieder die iets wil melden over ervaringen of voorstellen heeft voor een inhoudelijke invulling van de ontmoetingen, kan bellen of mailen met Omslag: 040-2910295 of omslag@omslag.nl


Virtuele Vrijdag? Hier meer uitleg!


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact