OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Derde Virtuele Vrijdag op 10 aprilEINDHOVEN, 8 april 2020 - Komende vrijdagavond 10 april zal van 20.00 tot 22.00 uur voor de derde keer een virtuele ontmoeting plaatsvinden bij Omslag. Iedereen kan meedoen, meepraten en meekijken met de webcam via meet.jit.si/Omslag

Wie technische problemen ondervindt met bovenstaande link, heeft een alternatief: de ontmoeting wordt ook uitgezonden via een livestream op Youtube, Hier kan iedereen meekijken en meeluisteren, maar niets terugzeggen. De livestream is ook weer een experiment, we hopen vurig dat het goed gaat.

Alle links zijn te vinden op de voorpagina van www.omslag.nl

Nu in deze cornotijd alle activiteiten stilliggen, is de Virtuele Vrijdag een manier om met elkaar in contact te blijven.

Alle echte ontmoetingen zijn immers plotseling gestopt, zonals Vuur en Soep, de maandelijkse filmavonden en straks de Theetuin op de vrijdagmiddagen in mei.

Niemand bij Omslag heeft veel ervaring met dit soort video-gesprekken. We proberen het gewoon en dan zien we wel wat er van komt.

Probeer het door deze link aan te klikken: meet.jit.si/Omslag

Het werkt in elk geval met de browsers Firefox en Google Chrome.

Wie een tablet of smartphone heeft, kan de app 'Jitsi Meet' installeren.

Als er op het scherm staat 'Naam van ruimte invoeren', dan is dat 'Omslag'. Ieder die iets wil melden over ervaringen of voorstellen heeft voor een inhoudelijke invulling van de ontmoetingen, kan bellen of mailen met Omslag: 040-2910295 of omslag@omslag.nl


Virtuele Vrijdag? Hier meer uitleg!


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact