OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Nieuwsbrief #140 Anders Wonen Anders Leven is uit!

EINDHOVEN, 19 november 2020 - Vandaag verscheen weer een verse editie van de nieuwsbrief Anders Wonen Anders Leven, boordevol nieuws over sociaal-ecologische projecten voor gemeenschappelijk wonen in allerlei vormen. Daarnaast biedt editie #140 ook volop informatie en inspiratie over ontwikkelingen in bestaande projecten, oproepen van mensen die medestanders zoeken bij het realiseren van hun woondromen, nieuws rond duurzaam bouwen en initiatieven rond wonen in tiny houses.

Lees de nieuwsbrief hier: www.omslag.nl

Belangstellenden kunnen zich abonneren op rechtstreekse toezending van de nieuwsbrief per e-mail.

Een abonnement op de nieuwsbrief is gratis, maar een vrijwillige donatie wordt zeer op prijs gesteld - juist ook in deze tijd. Zie www.omslag.nl

Het zijn roerige tijden, ook bij Omslag. Alle publieksactiviteiten (en dus ook inkomsten) liggen stil, en er komen nog maar weinig mensen langs. Omslag is een onafhankelijke basisorganisatie, die geen subsidies ontvangt. Donateurs zijn voor Omslag een onmisbare steun.

De nieuwsbrief wordt verstuurd naar zo'n 4.700 belangstellenden, voornamelijk in Nederland en Vlaanderen.

De volgende nieuwsbrief verschijnt in januari 2021.

Stuur nieuws, oproepen, aankondigingen en reacties naar: marta (at) omslag.nl

Op vrijdagmiddag is het Servicepunt Anders Wonen Anders Leven, ondergebracht in de bibliotheek van Omslag in Eindhoven, beperkt geopend. Maximaal twee bezoekers tegelijkertijd, en altijd na vooraf gemaakte afspraak.

De Nieuwsbrief Anders Wonen Anders Leven wordt samengesteld door Marta Resink, coördinator van het landelijk Servicepunt Anders Wonen Anders Leven, een initiatief van Omslag, Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling.

Website van het Servicepunt Anders Wonen Anders Leven: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact