OMSLAG


Welkom

Nieuws

Omslag: wie we zijn en wat we doen

Omslag bezoeken

Servicepunt Anders Wonen en Leven

Activiteiten bij Omslag

Workshopruimte huren
 
Webwinkeltje/bestellen

Omslag-bibliotheek

Vacatures her en der

Inspirerende films

Advertenties/oproepen

 
Contact


Omslag is een landelijke, niet-gesubsidieerde onafhankelijke
organisatie.

Steun Omslag met
een gulle donatie:
NL66 TRIO 0784 8731 86 t.n.v. Omslag, Eindhoven


Uitgangspunten ecologische voeding op kleurrijke poster

EINDHOVEN - Omslag zette de uitgangspunten van gezonde, ecologische voeding op een kleurrijke poster. Ook te gebruiken als placemat.

Posters bestellen?

Eten doe je elke dag. Daarom kan iedereen elke dag bewuste keuzes maken en zo de wereld duurzamer te maken. En het is ook goed voor je eigen gezondheid. Niet alles hoeft tegelijk. Je kunt je eetgewoontes ook stap voor stap veranderen. Bijvoorbeeld eerst wat vaker naar de natuurvoedingswinkel of de biologische boerenmarkt. Wie nog vlees eet zou als tweede stap vaker vegetarisch kunnen eten. De poster besteedt ook aandacht aan producten van het seizoen, de herkomst van je voedsel - bij voorkeur uit eigen regio en Fair Trade, onbewerkt voedsel en zo min mogelijk verpakkingen.

Als decoratieve geheugensteun kun je de poster op een opvallende plek in huis hangen. Hij is verkrijgbaar in twee formaten: A3 en A2. De versie op A3-formaat is ook te gebruiken als placemat.

Als je een maaltijd voor iemand anders kookt, kun je er een poster bij geven. Wie niet teveel knoeit, kan de placemat/poster vaker gebruiken, of een plekje geven aan de muur.

De posters worden verzonden in een stevige kartonnen koker: A3 (42 x 30cm): € 2,-. A2 (60 x 42cm): € 6,-. (De prijs van de A2-poster houdt verband met de hoge verzendkosten. Afgehaald bij Omslag in Eindhoven kost de poster € 3,-)

Ecologische voeding bij Omslag

Theorie en praktijk van lokale ecologische voeding kwamen uitgebreid aan bod tijdens een Aanloopdag bij Omslag, met verschillende sprekers. Het inhoudelijke verslag van deze boeiende dag is nog beschikbaar: www.omslag.nl

De poster werd speciaal voor Omslag ontworpen door Ellen Karis uit Arnhem.

  • --> TIP: kijk voor een overzicht groenten van het seizoen: www.velt.nu

  • --> Meer over een rechtvaardige wereldvoedselverdeling: www.omslag.nl


    Meer nieuws


  •  ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact