OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Prijsuitreiking werd mooi feestje


Vlnr: de Moonlight Heroes Makko Coster en Fried Manders, zangeres Wendy Lina, Wim van Overbeeke en Frans Wildenborg (De Twaalf Ambachten), Marta Resink en Dick Verheul (Omslag)
Foto Marion van der Heijden
EINDHOVEN, 22 september 2017 - Een flinke groep belangstellenden was afgelopen vrijdag getuige van de uitreiking van de Jaarprijs van De Twaalf Ambachten aan Omslag. Met de sfeervolle muziek van Wendy Lina & The Moonlight Heroes werd de bijeenkomst al snel een mooi feestje waar veel werd uitgewisseld.

De plechtige overhandiging werd ingeleid door de muzikanten. Wendy Lina vertolkte het prachtige lied 'De enkeling', geschreven door Jules de Corte. Het lied over de enkeling die onversaagd blijft doorgaan misstanden aan de kaak te stellen, heeft al vaker geklonken in de Omslagtuin.

Wim van Overbeeke, een van de twee vertegenwoordigers van De Twaalf Ambachten, vertelde het geïnteresseerde publiek daarna over de activiteiten van die organisatie. Die omvatten een breed scala, van energiezuinige verwarming tot composttoiletten.

De andere vertegenwoordiger van De Twaalf Ambachten, Frans Wildenborg, leidde daarna de prijsuitreiking in met een uitgebreide motivering waarom de prijs bij Omslag terecht was gekomen. Hij benoemde daarbij tien punten waarop Omslag zich onderscheidt.

Omslagmedewerkers Marta Resink en Dick Verheul toonden zich zeer vereerd.

Na afloop is er onder de aanwezigen nog veel uitgewisseld en besproken. Het werd een mooi feestje.


Meer nieuws


 ^   © 2017 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact