OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Er is weer vuur op vrijdag 2 februari

EINDHOVEN, 24 januari 2018 - Het vuur in de tuin van Omslag in Eindhoven zal opnieuw branden op vrijdag 2 februari. . Met de ingrediƫnten die ieder meebrengt gaan de aanwezigen een pan lekkere vegetarische soep maken. Ieder is welkom om mee te doen.

Oorspronkelijk was het plan om de Vuur & Soep-traditie in de wintermaanden te onderbreken, maar de mensen die begin december rond het vuur zaten waren zeer enthousiast en wilden de ontmoeting bij het vuur niet zo lang missen.

De eerste Vuur & Soep dit jaar, op 5 januari, was drukbezocht, ondanks wat renachtig weer aan het begin van de avond. Er zaten zo'n twintig mensen rond het vuur. Vuur & Soep gaat dus altijd door, wat voor weer het ook is. Welkom!

Vanaf 17.00 uur is er een vuur in de tuin, waarboven een grote ketel hangt. Iedereen die komt, neemt zelf wat verse ingrediƫnten mee om een lekkere soep te maken: biologisch en vegetarisch. Neem wat groenten mee uit eigen tuin, van de natuurwinkel of pluk ze in de natuur. Zelfgebakken brood is ook welkom, maar laat frisdrank, bier, wijn, chips en borrelnootjes thuis. Het draait niet om eten, maar om samen iets doen. Er is verse kruidenthee.

Rond het vuur is ruimte om verhalen en ervaringen uit te wisselen, aandacht te vragen voor iets wat je bezighoudt en wellicht wat levende muziek. Neem gerust een muziekinstrument mee.

Vuur-en-soep op 2 februari 2018 vanaf 17.00 uur. Vooraf aanmelden hoeft niet. Welkom in de tuin van Omslag, Hoogstraat 301-A in Eindhoven. Breng groente mee voor de soep.

Omslag roept op om ook elders in het land Vuur en Soep te organiseren. Enkele tips zijn te vinden op www.omslag.nl Daar is ook een affiche te downloaden dat gebruikt kan worden. Ook papieren affiches zijn beschikbaar.


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact