OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Zondag workshop over eco-voeding tijdens inspiratiedag in Den Bosch

EINDHOVEN, 9 oktober 2018 - Onder het motto "Gezond voor de Aarde is ook gezond voor ons" geeft Omslag-medewerkster Marta Resink komende zondag 14 oktober een workshop over ecologische voeding in 's-Hertogenbosch. De presentatie is een van de tien workshops tijdens de landelijke inspiratiedag van de Franciscaanse beweging met de titel 'De Aarde in het zonnetje gezet".

Eten doe je elke dag en daarom kan iedereen elke dag een duurzame keuze maken en zo de wereld wat mooier maken. Niet alles hoeft tegelijk. Aan de hand van enkele stappen is een begin te maken naar eco-voeding.

Marta Resink zal de workshop verzorgen aan de hand van de poster 'Gezond eten met Eco-voeding' die Omslag vorig jaar uitbracht. De poster geeft in negen punten weer hoe voeding kan bijdragen aan een beter milieu.

Meer over deze poster: www.omslag.nl

De Franciscaanse Beweging zet zich in voor een samenleving waarin iedereen een plaats heeft, waarin men op elkaar betrokken is en waarin men kwetsbaar en eerlijk durft te zijn. Een samenleving waarin niet macht, bezit of succes leidend zijn, maar het feit dat we allemaal gelijke mensen zijn belangrijk is.

Meer over de inspiratiedag: www.franciscaansebeweging.nl


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact