OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

25 jaar Omslag: kom naar het jubileumweekend 17 t/m 19 mei

EINDHOVEN - In het weekend van 17 t/m 19 mei viert Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling zijn 25 jarige bestaan met een groots jubileumweekend. Welkom!

Het belooft een levendig gebeuren te worden. En hoe zou dat beter kunnen dan in de stijl waarin Omslag al die tijd al werkt: mensen bijeenbrengen, zodat uit de ontmoetingen nieuwe energie ontstaat om de wereld wat beter te maken.

Er zullen inhoudelijke workshops zijn rond de thema’s waaraan Omslag werkt. Muzikanten hebben zich gemeld, die bijdragen aan de sfeer en de inhoud van de dagen. De pizza-oven die vorig jaar in de tuin werd gebouwd zal worden gestookt. En ‘s avonds zal er een vuurtje branden, waaromheen gesprekken en muziek elkaar afwisselen.

Naast de geplande programmaonderdelen is er ruimte voor spontane presentaties, workshops en mededelingen vanaf het open podium. En op vrijdag- en zaterdagavond na de maaltijd.

Kijk hier voor een overzicht van de geplande workshops (met tijden)

Vrijdag 17 mei

Iedereen is vrijdag welkom vanaf 14.00 uur. Er is dan in elk geval theetuin (tot 17.00 uur). Om 15.00 uur is er een presentatie over 25 jaar Omslag, en om 16.00 een workshop over zelfvoorzienend off the grid leven. Rond 18.00 uur een gezamenlijk soep en brood maaltijd.

's Avonds is er van 19.00-20.00 een workshop over verbindende communicatie en rond 20.00 uur een optreden van liedjesschrijfster en zangeres Goudreinet. Daarna ontsteken we een vuur en verloopt de avond verder op informele wijze met uitwisseling, verhalen en misschien samen muziek maken.

Zaterdag 18 mei

Vanaf 10.30 uur is ieder welkom. Om 11.00 start een keuzeprogramma met workshops. Rond 13.00 uur is er een gezamenlijke lunch. Ook 's middags is er een programma met inhoudelijke en creatieve workshops en presentaties. Aan het eind van de middag wordt de pizza-oven gestookt. De pizza’s die uit de oven komen worden meteen verdeeld en opgegeten.

’s Middags komt Daniel Fanego (ook samen!) muziek maken, en 's avonds is er een optreden door Wendy Lina & The Moonlight Heroes Zij zullen ook het Jubileumlied dat zij voor Omslag maakten 'Duizend Doeners Dansen' ten gehoren brengen!

Zondag 19 mei

Vanaf 10.30 uur is ieder welkom. Ook op deze dag is er een uitgebreid aanbod van workshops. Rond 14.00 uur is er een moment van gezamenlijkheid rond 25 jaar Omslag, daar omheen is ruimte voor uitwisseling. Het programma duurt zondag tot 17.00 uur. Onder de zonne-pergola zijn broodjes en drankjes verkrijgbaar. De dag wordt samen muzikaal afgesloten.

Wie ook een bijdrage zou willen leveren aan het programma kan zich nog melden bij Omslag: omslag@omslag.nl

Een fijn cadeau voor Omslag is een (extra) donatie. Zie: www.omslag.nl

25 jaar Omslag in vogelvlucht: www.omslag.nl

De jubileumactiviteiten zijn ook opgenomen in de Eindhovense Geluksroute: geluksroute.nu


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact