OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vrijdag 26 juni: Theetuin bij Omslag: met poezie, soep, vuur, potluck, muziek en meer


EINDHOVEN - Op vrijdagmiddag 26 juli is er weer Theetuin bij Omslag. En ook deze keer is er weer allerlei extra's.

De Theetuinen worden druk bezocht; er vinden allerlei levendige uitwisselingen en (nieuwe) ontmoetingen plaats. Je kunt ook nader kennismaken met Omslag, en we vertellen iets over de andere organisaties in het grote pand.

De grote tuin is ingericht op 1,5 m contacten en er zijn sanitaire voorzieningen. Er is volop plek in zon en schaduw. Ook zijn er allerlei spelletjes voor jong en oud, en er kan muziek worden gemaakt (instrumenten aanwezig!).

Welkom van 14:00-17:00 uur voor een kop thee van kruiden uit eigen tuin. Er is ook koffie, sap en water. En lekkere koekjes.

Rond 15:00 uur zijn er po√ęzie-performances door jonge dichters uit Eindhoven. Vorige week was dit bijzonder indrukwekkend.

Rond 17:30 uur is er soep (bio-vega, gemaakt door Omslag), en een potluck: neem zelf ook iets (vega) lekkers mee om met anderen te delen.

Na de soep (en de afwas) is er koffie en thee. Wie wil kan dan nog tot uiterlijk 22.00 blijven voor een informele uitwisseling. Misschien is er een vuur.

 • --> Wil je mee-eten? Meld je dan vooraf aan: 040-2910295 of via omslag@omslag.nl

  Van bezoekers vragen we een gulle donatie! (die hebben we nu echt hard nodig...)

  Zou je in juli of augustus zelf een passende activiteit in de Omslag-tuin willen organiseren? Neem dan contact op; samen bespreken we wat er mogelijk is.

  Locatie: Hoogstraat 301a, Eindhoven

  Meer over deze activiteit: www.omslag.nl

  Meer activiteiten bij Omslag: www.aktieagenda.nl


  Meer nieuws


 • ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact