OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Dick Verheul gaat Omslag na 27 jaar verlaten

EINDHOVEN, 4 juli 2020 - Omslag-medewerker Dick Verheul wil dit jaar een punt zetten achter zijn bijdrage aan Omslag. Uiterlijk 31 december van dit jaar verlaat hij het klooster aan de Hoogstraat. De komende tijd gaat hij zich oriƫnteren op andere activiteiten en een nieuwe woonplek. Het besluit werd gemeld in het nieuwste nummer van het tijdschrift ZOZ.

Over de vraag welke gevolgen deze stap heeft voor de toekomst van Omslag moeten nog gesprekken worden gevoerd met zijn collega Marta Resink, het bestuur van Omslag en andere betrokkenen.

Dick Verheul (65) was in 1994 samen met Marta Resink en Daniel van der Velde mede-oprichter van Omslag. Aanvankelijk had de organisatie geen eigen plek. Vanaf 2000 vond Omslag onderdak in het klooster aan de Hoogstraat in Eindhoven.

Voor 1994 werkte Verheul als redacteur voor onder andere het tijdschrift Twintig van de soldatenvakbond VVDM, het dagblad De Waarheid en het tijdschrift van De Kleine Aarde in Boxtel.

Nu kijkt hij met belangstelling om zich heen naar nieuwe mogelijkheden om de wereld mooier te maken. Suggesties zijn welkom via dick@omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact