OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Ieder welkom bij afscheidsfeestje Dick Verheul

(Door Dick Verheul)

Op vrijdagmiddag en -avond 18 december is bij Omslag mijn afscheidsfeestje. Na 27 jaar zeg ik Omslag vaarwel en ga ik aan de slag met nieuwe activiteiten. Ieder die nog iets wil zeggen heeft daarvoor op 18 december de gelegenheid.

Het is een afscheid van Omslag, van het Kloosterhof van Gestel waar Omslag is gevestigd en van Eindhoven. Het motto van het feestje is 'iedereen is welom', een uitgangspunt dat 27 jaar lang hoog in het vaandel heeft gestaan bij Omslag. Helaas moet daar op dit moment aan worden toegevoegd: 'maar wel binnen de coronaregels'. Daarom duurt het feestje extra lang, zodat het bezoek gespreid wordt en het afscheid zal vooral buiten in de tuin plaats vinden. Er zullen weer diverse soorten biologische zeep klaarliggen bij de buitenkraan. Nadrukkelijk zijn er enkele 'afstandelijke' alternatieven. De telefoon is de hele middag beschikbaar en 's avonds vanaf 20.00 uur is de laatste Virtuele Vrijdag. Ook daar is gelegenheid elkaar op afstand te begroeten.

Het programma wordt:

VRIJDAG 18 DECEMBER

  • van 12.00 tot 19.00 uur bij Omslag op de Hoogstraat 301-A, 5654 NB Eindhoven

  • van 12.00 tot 19.00 uur via telefoon 040-2910295

  • van 20.00 tot 22.00 uur digitaal met de webcam via meet.jit.si/Omslag

    Ik krijg graag zo weinig mogelijk cadeautjes, behalve als ze eetbaar zijn. Zelfgemaakte gedichten en liederen die ten gehore worden gebracht vind ik echter heel leuk.

    Ik zorg voor appeltaart en pompoensoep.

    Enkele mensen vroegen wat ik volgend jaar ga doen. Ik heb allerlei plannen. Ik adviseer om goed te letten op mijn persoonlijke website dickverheul.dse.nl want het lijkt me logisch dat het daar te zijner tijd te lezen zal zijn.

    .


    Meer nieuws


  •  ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact