OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

20 juni: muziek, vuur en ontmoetingen in de Omslag-tuin

EINDHOVEN, 16 juni 2015 - Zaterdag 20 juni is het de Internationale Dag van de Vluchteling. Ook in het Kloosterhof van Gestel krijgt deze dag vorm:

  • van 10:00-13:00 uur is er een open dag bij Vluchtelingen in de Knel. Met een informatiespel en verdieping rond de situatie van afgewezen vluchtelingen. Locatie: Hoogstraat 301b.

  • van 20:00-23:00 uur is er een kampvuur met muziek in de tuin van Omslag. Om 20:00 uur geven enkele (afgewezen) vluchtelingen een muzikale voorstelling samen met Ron Berkens van Heelsaem. Daarna kan ieder die wil zelf ook muziek maken. Omslag heeft daartoe verschillende djemb√©'s, fluiten, trommeltjes en andere (percussie)instrumenten beschikbaar, maar je kunt ook je eigen akoestisch instrument meenemen.

    Naast samen muziek maken, is er ook plek om rond het vuur te zitten om momenten van stilte of bijzondere gesprekken te laten ontstaan - om elkaar als mens te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom. Neem desgewenst zelf iets te drinken mee. Locatie: de tuin van Omslag, Hoogstraat 301a.

    Ook op andere data en locaties zijn er tijdens de Week van de Vluchteling activiteiten in Eindhoven. Raadpleeg voor een overzicht de website www.dagvandevluchteling.nl


    Meer nieuws


  •  ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact