OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vrijdag de derde keer 'Vuur en Soep'!

EINDHOVEN, 4 november 2015 - Komende vrijdag 6 november is er voor de derde keer 'Vuur en Soep' in de tuin van Omslag. Ieder is welkom vanaf 17.00 uur bij het vuur. Neem wat groente mee.

De deelnemers maken een vuur in de tuin, waarboven een grote ketel hangt. Iedereen die komt, neemt zelf wat verse ingrediƫnten mee om een lekkere soep te maken: biologisch en vegetarisch. Neem wat groenten mee uit eigen tuin, van de natuurwinkel of pluk ze in de natuur. Zelfgebakken brood is ook welkom, maar laat frisdrank, bier, wijn, chips en borrelnootjes thuis. Het draait niet om eten, maar om samen iets doen. We maken verse kruidenthee. Rond het vuur is ruimte om verhalen en ervaringen uit te wisselen, aandacht te vragen voor iets wat je bezighoudt en wellicht wat levende muziek. Neem gerust een muziekinstrument mee.

Begin september was de eerste Vuur-en-Soep-Avond bij Omslag, in oktober de tweede. Beide keren waren er acht deelnemers, die zich de soep goed laten smaken. Tomaten, bloemkool, courgette, lavas, prei, smeerwortel, selderij en meer maakten de soep zeer voedzaam. Onder de deelnemers waren beide keren verschillende die de Omslag-tuin nog nooit hadden bezocht.

Welkom bij het vuur op vrijdag 6 november vanaf 17.00 tot uiterlijk 22.00 uur.


Meer nieuws


 ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact