OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

De eerste Vuur & Soep van 2018: 5 januari

EINDHOVEN, 3 januari 2018 - Komende vrijdag 5 januari brandt het vuur in de tuin van Omslag in Eindhoven. Met de ingrediƫnten die ieder meebrengt gaan de aanwezigen een pan lekkere vegetarische soep maken. Ieder is welkom om mee te doen.

Oorspronkelijk was het plan om de Vuur & Soep-traditie in de wintermaanden te onderbreken, maar de mensen die begin december rond het vuur zaten waren zeer enthousiast en wilden de ontmoeting bij het vuur niet zo lang missen. Vuur & Soep gaat dus gewoon door, wat voor weer het ook is. Welkom!

Vanaf 17.00 uur is er een vuur in de tuin, waarboven een grote ketel hangt. Iedereen die komt, neemt zelf wat verse ingrediƫnten mee om een lekkere soep te maken: biologisch en vegetarisch. Neem wat groenten mee uit eigen tuin, van de natuurwinkel of pluk ze in de natuur. Zelfgebakken brood is ook welkom, maar laat frisdrank, bier, wijn, chips en borrelnootjes thuis. Het draait niet om eten, maar om samen iets doen. Er is verse kruidenthee.

Rond het vuur is ruimte om verhalen en ervaringen uit te wisselen, aandacht te vragen voor iets wat je bezighoudt en wellicht wat levende muziek. Neem gerust een muziekinstrument mee.

Vuur-en-soep op 5 januari 2018 vanaf 17.00 uur. Vooraf aanmelden hoeft niet. Welkom in de tuin van Omslag, Hoogstraat 301-A in Eindhoven.

Omslag roept op om ook elders in het land Vuur en Soep te organiseren. Enkele tips zijn te vinden op www.omslag.nl Daar is ook een affiche te downloaden dat gebruikt kan worden. Ook papieren affiches zijn beschikbaar.


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact