OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Theetuin op vrijdag 19 juni met allerlei extra's. Welkom!

EINDHOVEN, 17 juni 2020 - Ook komende vrijdag, 19 juni is er van 14.00 tot 17.00 uur weer Theetuin in de grote tuin van Omslag, met thee van kruiden uit eigen tuin en ongetwijfeld weer veel interessante bezoekers. Ook deze keer is er weer allerlei extra's.

We merken hoe fijn iedereen het vindt om in een uitbundige groene omgeving andere mensen te ontmoeten en nader kennis te maken met de mensen, de plek en de activiteiten van Omslag. In de tuin is veel ruimte in zon en schaduw, en zelfs als het regent.

De tuin is zodanig ingericht dat we 1,5 m afstand van elkaar kunnen bewaren. Als het te druk wordt, biedt de directe omgeving van Omslag voldoende uitwijkmogelijkheden naar nabijgelegen groen.

Je bent welkom vanaf 14.00 uur.

Vanaf 15.00 uur zijn er korte optredens door jonge Eindhovense dichters die eigen werk voordragen rond het thema natuur/ verbinden/ duurzaamheid. Kom kennismaken met Monique Hendriks, Andreas Fuderer, Lenny van de Schoor en Berendine Venemans.

Tijdens deze Theetuin is er ook aandacht voor de Dag van de Vluchteling (20 juni).

Rond 17.00 uur maken we het vuur aan en in een ruime cirkel daaromheen eten we samen soep. Er kan dan ook muziek worden gemaakt (er zijn instrumenten aanwezig). Omslag zorgt voor een pan lekkere (bio-vega) maaltijdsoep.

Vorige week was het erg druk; er was nauwelijks genoeg soep voor iedereen. Daarom vragen we je met nadruk: als je wilt mee-eten, reserveer dan vooraf een plekje: 040-2910295, of per e-mail: omslag@omslag.nl en neem zelf ook wat eten of drinken mee om te delen met anderen.

Voor de Theetuin 's middags hoef je je niet aan te melden. Kom gewoon!

We vragen van alle bezoekers een vrijwillige donatie.

Na het eten is er tot 22.00 uur volop gelegenheid om verhalen en ervaringen te delen. En ongetwijfeld zal er ook weer (samen) muziek worden gemaakt.

Ook op vrijdag 26 juni is er een Theetuin, met dan weer andere extra's.

Ook tuinactiviteiten in juli en augustus

We hebben besloten om ook in de maanden juli en augustus activiteiten in de tuin te organiseren. Nu al in voorbereiding: silent dance, samen een verbindend kunstwerk maken, theetuinen en buitenfilms. Suggesties zijn welkom; we bespreken dan samen de mogelijkheden.

Tenslotte nog een vraag: omdat er telkens veel mensen komen en er van alle kanten aan de vaste Omslag-medewerkers wordt getrokken, zijn we blij met wat extra helpende handen bij de voorbereidingen, tussendoor thee zetten en andere hand en spandiensten. Heb je wat tijd, neem dan vooraf even contact op om afspraken te maken.

Meer over de Theetuinen: htp://www,omslag.nltheetuin

We zien ernaar uit om je (weer) te ontmoeten bij Omslag!


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact