OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Omslag Journaal meldt nominaties Ab Harrewijnprijs

EINDHOVEN, 30 juni 2020 - De nominaties voor de Ab Harrewijnprijs zijn bekend. En binnenkort verrijst bij Omslag een verbindingskunstwerk. Dat zijn enkele onderwerpen in de negende aflevering van het Omslag Journaal. Het Omslag Journaal is een wekelijkse nieuwsrubriek voor mensen die de wereld mooier willen maken. Verschijnt op dinsdag 10.00 uur op www.omslag.nl en op www.youtube.com en op www.facebook.com

Reacties op deze aflevering zijn welkom via omslag@omslag.nl, of bel 040-2910295. Over de onderwerpen van deze aflevering is meer te vinden via de links hieronder.

ZOZ

Het nieuwste nummer van ZOZ - tijdschrift voor doen-denkers - verschijnt deze week. Zie www,omslag.nl/zoz.htm

Virtuele Vrijdag

Iedereen is welkom op vrijdagavond bij de Virtuele Vrijdag, een ontmoeting rond de webcam. Verdere uitleg: www.omslag.nl

Ab Harrewijnprijs

www.abharrewijnprijs.nl

Theetuin

Op de vrijdagmiddagen in juli en aufustus is iedereen welkom tijdens de Theetuin bij Omslag van 14.00 tot 17.00 uur. Meer over de Theetuin op www.omslag.nl Drie soorten zeep liggen klaar en bezoekers van de Theetuin worden uitgenodigd ze te proberen.

Steun Omslag

Omslag is een onafhankelijk basis-initiatief, dat steunt op bijdragen van medestanders, zowel wat betreft inzet als financieel. Wie een donatie overmaakt naar Omslag en er een originele omschrijving bij zet, maakt kans op een eervolle vermelding!

Donaties welkom op IBAN NL66 TRIO 0784 8731 86 van Omslag.Omslag Nieuws als podcast (Alleen geluid)


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact