OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Welkom bij Omslag! Elke vrijdag theetuin, soep, potluck en meer...


Ook op alle vrijdagen in juli en augustus is iedereen welkom bij Omslag in de Theetuin. Van 14.00 tot 17.00 uur is er thee van kruiden uit eigen tuin, en ook koffie en sapjes. Er zijn allerlei zitjes in zon en schaduw; bij de inrichting houden we rekening met de 1,5 m afstandsregel.

De Theetuin is een wekelijkse plek van ontmoeting en uitwisseling. Soms zijn er extra activiteiten, zoals poezie-performances, een workshop of een presentatie van een actie of initiatief. Voel je uitgenodigd om zelf ook iets te presenteren of aandacht te vragen voor een plan of project waar je zelf bij betrokken bent.

In de tuin zijn ook allerlei gezelschapsspelletjes aanwezig, van sjoelbak tot jeu de boules. Ook kinderen zijn welkom. En er zijn allerlei muziekinstrumenten.

Na afloop: soep + potluck + ???

Wil je na de Theethuin nog niet naar huis? Rond 17.30 uur maken we het vuur aan en in een ruime cirkel daaromheen eten we samen een lekkere (bio-vega) maaltijdsoep. Die wordt door Omslag gemaakt. Neem zelf ook iets lekkers mee om te delen met anderen, bij voorkeur biologisch-vegetarisch en zonder plastic verpakking.

 • --> We vragen van alle bezoekers een gulle donatie (die hebben we als niet-gesubsidieerde organisatie nu echt hard nodig!)

  Na het eten is er tot 22.00 uur volop gelegenheid om verhalen en ervaringen te delen. En ongetwijfeld zal er ook weer (samen) muziek worden gemaakt.

  Meer tuinactiviteiten in juli en augustus

  Naast de Theetuinen op vrijdag komen er ook andere activiteiten, zoals op 24 juli de workshop 'Verbinden hoe doe je dat?' En af en toe wordt er vrij gedanst op blote voeten in het gras, in stilte (met koptelefoons). Ook gaan we binnenkort samen pizza's bakken in de leemoven...

  Heb jij ook idee├źn voor activiteiten in de Omslag-tuin deze zomer? Suggesties zijn welkom; we bespreken samen de mogelijkheden.

  Oproep

  Het is geweldig fijn om mee te maken dat er telkens zoveel mensen komen. Wat extra hulp op vrijdag is daarom erg welkom. Heb je wat tijd, neem dan contact op: 040-2910295, of per e-mail: omslag@omslag.nl

  Meer over de Theetuin: www.omslag.nl Meer over de workshop 'Verbinden' op 24 juli: www.aktieagenda.nl Andere activiteiten bij Omslag: www.aktieagenda.nl We zien ernaar uit om je (weer) te ontmoeten bij Omslag: Hoogstraat 301a.


  Meer nieuws


 • ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact