OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Vanaf 2 oktober weer Vuur & Soep!

EINDHOVEN - De afgelopen maanden wisten veel mensen op vrijdag de weg naar Omslag goed te vinden. Het was telkens gezellig druk tijdens de wekelijkse theetuinen, vooral rond etenstijd. De Theetuinen zijn nu gestopt, maar we gaan verder met Vuur & Soep, in een wat aangepaste vorm. We zien ernaar uit om je (weer) te ontmoeten bij Omslag: Hoogstraat 301a. Welkom!

Vuur, soep, potluck en meer???

Op vrijdag 2 oktober vanaf 17:00 zijn maximaal 30 mensen welkom rond het vuur in de tuin. Er is genoeg ruimte om de 1.5 m afstand in acht te nemen. De biologisch-vegetarische maaltijdsoep is dan al klaar: in een grote pan boven het vuur. Wie komt neemt zelf nog iets extra's mee: brood, beleg, salades, kleine hapjes, fruit... Na het eten - en de afwas! - is er verse koffie en kruidenthee. Rond het vuur is tot 21.00 u gelegenheid om verhalen te delen of aandacht te vragen voor een specifiek onderwerp. Er kan ook (zacht!) akoestische muziek worden gemaakt (instrumenten aanwezig). Ook als het niet al te hard regent is het fijn toeven in deze groene stadsoase.

Vooraf aanmelden hoeft niet - tenzij je met een groepje komt. Wel vragen we van alle bezoekers een gulle donatie - die hebben we als niet-gesubsidieerde organisatie nu echt hard nodig!)

Biblitheek, Anders Wonen en Virtuele Vrijdag

Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur is de bibliotheek van Omslag geopend voor bezoekers (max. twee personen tegelijk). In de bibliotheek is ook het Sevicepunt Anders Wonen Anders Leven ondergebracht. Vanaf 20:00 is er Virtuele Vrijdag.

Meer tuinactiviteiten

Naast Vuur & Soep zijn er soms ook andere activiteiten. Heb jij ook ideeën voor activiteiten in de Omslag-tuin? Suggesties zijn welkom; we bespreken samen de mogelijkheden. Zie: www.aktieagenda.nl

Oproep

Het is geweldig fijn om mee te maken dat er telkens zoveel mensen komen. Wat extra hulp op vrijdag is daarom erg welkom. Heb je wat tijd, neem dan contact op: 040-2910295, of per e-mail: omslag@omslag.nl

Meer over Vuur & Soep: www.omslag.nl

Over Virtuele Vrijdag: www.omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact