OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vrijdag 18 juni: Theetuin, Vuur & Soep en muziek...

EINDHOVEN, 8 juni 2021 - Vrijdag 18 juni wordt een bijzondere dag in de tuin van Omslag. We verwelkomen de zomer! 's Middags is er theetuin, om 17:30 gaat het vuur aan en eten we samen soep en ander lekkers. Rond 20:00 is er een optreden door Daniel Fanego, waarna we samen met hem muziek kunnen maken, en dansen... De tuin is ingericht voor maximaal 50 bezoekers. Vooraf aanmelden is nodig: 040-2910295, omslag@omslag.nl

Theetuin van 14:00 tot 17:00 uur

Vanaf 14:00 ben je welkom in de grote tuin; die ligt er prachtig bij. Er zijn zitjes in zon en schaduw, op gepaste afstand. We maken thee van kruiden uit eigen tuin, maar er is ook koffie en er zijn sapjes. De tuin is open voor bezoekers die graag andere doen-denkers willen ontmoeten, maar ook om nader kennis te maken met de locatie en de activiteiten van Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling. Je gaat deze middag je eigen gang. De bibliotheek van Omslag is geopend, daar vind je een grote verzameling boeken en tijdschriften rond uiteenlopende onderwerpen, met speciale aandacht voor vormen van 'anders' wonen en leven. Onder het afdak in de tuin vind je een tafel met weggeef-boeken. Als je wilt kun je na de theetuin blijven voor Vuur & Soep.

Vuur & Soep & Potluck

Om 17:30 wordt een vuur ontstoken in de vuurschaal. Rond het vuur verzamelt zich een groep mensen. 's Middags is al een grote pan vegetarische maaltijdsoep gemaakt. Iedereen heeft zelf ook nog iets lekkers meegenomen om te delen: (zelfgebakken) brood, beleg, kleine hapjes, fruit, noten, vruchtensap, een toetje,... Bij voorkeur biologisch, maar wel vegetarisch, geen chips of borrelnootjes, geen alcohol en drugs en liefst zonder plastic verpakking. Alle lekkernijen, soepkommen, borden en bestek worden verzameld op een grote tafel. Voor iedereen is er een grote kom soep; daarnaast stelt ieder zelf nog een bordje met eten samen. We eten rond het vuur en houden respectvol fysieke afstand van elkaar.

Optreden door Daniel Fanego en samen jammen

Na het eten en de afwas zal gitarist/zanger/muzikant Daniel Fanego een kort optreden verzorgen ( www.danielfanego.com ). Daarna kunnen we samen met hem muziek maken. Er zijn allerlei muziekinstrumenten aanwezig, maar je kunt ook je eigen instrument meenemen. En voel je behoefte? Dansen mag!

We gaan door tot uiterlijk 22.00 uur. Daarna ruimen we samen op en is er nog een korte nazit. Meer over het miniconcert: www.omslag.nl

Meld je vooraf aan!

Aanmelden via 040-2910295 (voicemail) of per e-mail: omslag@omslag.nl

Van bezoekers vragen we een gulle donatie voor Omslag: NL66 TRIO 0784 8731 86 (er staat ook een donatiepot)


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact