OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Advertentiepagina vernieuwd

EINDHOVEN, De veel geraadpleegde advertentiepagina op de website van Omslag is vernieuwd en wordt direct al volop gebruikt. Op deze pagina vind je oproepen en advertenties van mensen en initiatieven uit de kringen rond Omslag: www.omslag.nl

Ook deze pagina vervult een belangrijke rol in de doelstelling van Omslag: doen-denkers met elkaar in contact te brengen.

Naast vaste vermeldingen,zijn er ook specifieke rubrieken: Mensen gevraagd (van alles wat), Samenkomsten & plannen maken, Activisme her en der, Vacatures voor mensen met idealen (betaald en onbetaald), Woongroepen zoeken bewoners, Woonruimte gezocht, Woonruimte aangeboden, Nieuwe initiatieven rond gemeenschappelijk wonen, Tiny Houses, off-grid, zelfvoorzienend, autonoom leven, Meewerken/meeleven op ecologische projecten in Nederland en in andere landen, Internationale uitwisseling en meewerkkampen, Vakantie, vrije tijd, festivals in Nederland en andere landen, Muziek, dansen, theater, film, Boeken en tijdschriften, Cursussen, opleidingen en (samen) wandelen, fietsen.

Iedereen kan een specifieke niet-commerciële oproep laten plaatsen in een rubriek, e.e.a. ter beoordeling van de redactie. Deze oproepen blijven ongeveer een maand staan. Neem daarover contact op met Omslag via omslag@omslag.nl

Een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld: IBAN: NL66 TRIO 0784 8731 86 t.n.v. Omslag, Eindhoven. Vermeld 'donatie'.

Ook is het mogelijk een commerciële advertentie te plaatsen, mits passend binnen de doelstelling van Omslag, ter beoordeling van de redactie. Voor deze vermeldingen geldt een minimumtarief van 10 euro per maand.


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact