OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Veel nieuwe advertenties op de Omslag-website

EINDHOVEN, 3 augustus 2015 - Op de advertentiepagina van www.omslag.nl zijn veel nieuwe advertenties te lezen, speciaal voor mensen die kiezen voor een eenvoudige, duurzame leefwijze.

In de maand juli is de pagina niet bijgewerkt, omdat Omslag wegens vakantie gesloten was. Vandaag zijn alle ingediende advertenties geplaatst.

Er wordt woonruimte aangeboden in onder meer de Lage Vogezen (eigen riviertje, waterput, loofbos, boomgaard), in Amersfoort (Centraal Wonen), in de Spaanse Pyreneeën (natuur, stilte, tuin, dieren) en in Vlaardingen (Centraal Wonen).

Er zijn ook enkele nieuwe wooninitiatieven die deelnemers zoeken: samen een groot huis kopen in de omgeving van Rotterdam en leefgemeenschap 'Leeftuin' wil iets beginnen in Gelderland: zelfvoorzienend, eetbaar landschap, hobbit huisjes, werken en natuur op een plek.

Voor mensen die graag eenvoudig leven zijn er twee Yurts te huur, in Eck en Wiel en in Wapserveen. En weet iemand een fijne plek in de omgeving van Arnhem en Doetinchem, als praktijkruimte voor massage en healing?

Er worden medebouwers gezocht voor maximaal vier autarkische en ecologische woningen in Zuid-Holland. En een creatieve, gevoelige vrouw (37) zoekt mensen in (de omgeving van) Tilburg om samen te praten, delen, leren, wandelen, eten, terrasje, creatief bezig zijn, natuur beleven en de rust op te zoeken

Dit en veel meer op de advertentiepagina van www.omslag.nl. De advertenties worden ongeveer 4500 keer per maand bekeken.

Adverteren is voor particulieren meestal gratis. Voor commerciële aanbiedingen is er een aantrekkelijk tarief. Zie de spelregels op de advertentiepagina.

Bekijk de advertentiepagina pagina hier


Meer nieuws


 ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact