OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

In augustus weer Vuur en Soep

EINDHOVEN, 29 juni 2016 - Na de zomerstop in juli gaat Omslag in augustus verder met de succesvolle 'Vuur en Soep'-avonden. De eerstkomende 'Vuur en Soep' is vrijdag 5 augustus vanaf 17.00 uur.

De Vuur en Soep-traditie bij Omslag begon in september 2015. De formule is eenvoudig: Vanaf 17.00 uur is er een vuur in de tuin, waarboven een grote ketel hangt. Iedereen die komt, neemt zelf wat verse ingrediƫnten mee om een lekkere soep te maken: biologisch en vegetarisch. Neem wat groenten mee uit eigen tuin, van de natuurwinkel of pluk ze in de natuur. Zelfgebakken brood is ook welkom, maar laat frisdrank, bier, wijn, chips en borrelnootjes thuis. Het draait niet om eten, maar om samen iets doen. Er is verse kruidenthee. Rond het vuur is ruimte om verhalen en ervaringen uit te wisselen, aandacht te vragen voor iets wat je bezighoudt en wellicht wat levende muziek. Neem gerust een muziekinstrument mee.

De eerstkomende Vuur-en-soep-avond is op vrijdag 5 augustus 2016 vanaf 17.00 uur. Vooraf aanmelden hoeft niet. Volgende data: 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december 2016. Welkom in de tuin van Omslag, Hoogstraat 301-A in Eindhoven.

Omslag roept op om ook elders in het land Vuur en Soep te organiseren. Enkele tips zijn te vinden op www.omslag.nl Daar is ook een affiche te downloaden dat gebruikt kan worden. Ook papieren affiches zijn beschikbaar.


Meer nieuws


 ^   © 2016 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact