OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Film met Vandana Shiva over biodiversiteit

EINDHOVEN, 23 september 2016 - In de aanloop naar het Monsanto Tribunaal en Wereldvoedseldag vertoont Omslag op vrijdag 30 september de film 'Web van het leven', met Vandana Shiva.

Als er iemand is die goed kan uitleggen wat er aan de hand is met ons voedsel, die kan vertellen waarom er straks aan de vooravond van Wereldvoedseldag een tribunaal plaatsvindt tegen Monsanto en waarom de landbouw een verkeerde richtig inslaat, dan is het wel de Indiase activiste en wetenschapper Vandana Shiva. Al tientallen jaren vertegenwoordigt zij in alle opzichten het tegenovergestelde van datgene waar multinationals als Monsanto voor staan. Haar verhaal is het waard om naar te luisteren.

Meer over deze film: www.omslag.nl

Bijna elke laatste vrijdagavond van de maand vertoont Omslag een bijzondere film. Het gaat altijd om films met betrekking tot een maatschappelijk thema, dat aansluit bij het interesseveld van Omslag. De films worden geprojecteerd op een groot scherm. Er is plek voor maximaal twintig mensen. Na de film is er gelegenheid voor een nagesprek

De films beginnen telkens om 20.00 uur. Vanaf 19.30 staat er koffie, thee en sap klaar. Locatie: Omslag, Hoogstraat 301a, Eindhoven. Entree: vrijwillige bijdrage.

Vooraf aanmelden is nodig en kan tot 17:00 uur op de betreffende filmdag. Bel 040-2910295 of per e-mail: omslag@omslag.nl


Meer nieuws


 ^   © 2016 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact