OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Wendy Lina & The Moonlight Heroes treden op in de tuin van Omslag

EINDHOVEN, 6 mei 2019 - Wendy Lina & The Moonlight Heroes zullen zaterdagavond 18 mei bijdragen aan een sfeervolle avond in de tuin van Omslag, werkplaats voor duurzame ontwikkeling aan de Hoogstraat 301A in Eindhoven. Het trio brengt akoestische muziek. Ze beginnen met een verkorte versie van hun nieuwe voorstelling 'Plaatjes in mijn hoofd'. Na een inhoudelijk intermezzo vervolgen zij met feestmuziek in balkanstijl, afgewisseld met latin en swing.

Het optreden begint om 20.00 uur. Voorafgaand aan het optreden worden pizza's gebakken in de houtgestookte leemoven, met ingrediƫnten uit eigen tuin en regio.

Het optreden van de muzikanten is onderdeel van het jubileumweekend van Omslag met drie dagen lang een verscheidenheid van presentaties, inhoudelijke workshops, lezingen en creativiteit, en diverse muzikale bijdragen. Het programma is te raadplegen via www.omslag.nl

Omslag, Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling, brengt mensen bijeen rond de thema's milieu, vrede, werk, cultuur, economie en solidariteit. Met acties, bijeenkomsten, publicaties en doe-activiteiten werkt Omslag aan een duurzame, kleurrijke samenleving. Omslag is uitgever van ZOZ, tweemaandelijks tijdschrift voor doen-denkers.

In 2019 viert Omslag het 25-jarig bestaan.

Als cadeau aan Omslag maakten Fried Manders en Wendy Lina een prachtig lied en een filmpje 'Duizend Doeners Dansen'. Beluister het op: youtu.be

Meer over Omslag: www.omslag.nl

Over het jubileumweekend: www.omslag.nl

Meer over Wendy Lina & The Moonlight Heroes: www.wendylina.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact