OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vrijdagavond concert Goudreinet met liedjes bij het vuur

EINDHOVEN, 16 mei 2019 - Vrijdagavond kan een kleine groep mensen een bijzondere avond beleven, als zangeres Janneke van Dijk - Goudreinet - haar liedjes ten gehore brengt bij het vuur in de tuin van Omslag in Eindhoven. Het concert vormt het besluit van de eerste dag van het jubileumweekend 'Idealen in Uitvoering'.

Goudreinet brengt Nederlandstalige liedjes met onverwachte onderwerpen: een hond met ademhalingsmoeilijkheden, een mooie kleur, of een grimmig slaapliedje. Een van haar liedjes 'Lieve rentmeester' werd gepubliceerd in ZOZ 150. Het gaat er over hoe mensen dieren gebruiken voor hun eigen doeleinden en hoe dieren dat zonder morren laten gebeuren.

Recent verscheen de cd 'Een appeltje te schillen' met dertien liedjes van Goudreinet. Daaronder titels als Seizoensfruit, Ademnood, Te snel beoordeeld, Ogensnoep en Tijdreis. Ook Lieve Rentmeester staat op de cd. Het lied is hier te beluisteren: soundcloud.com

Het optreden begint vrijdagavond om 20.00 uur. Om 18.00 is er brood en voedzame soep bij het vuur. Voor de liefhebbers geeft Niels Gorisse van 19.00 tot 20.00 uur een workshop Verbindende communicatie.

Van de aanwezigen wordt een vrijwillige donatie gevraagd (Omslag krijgt geen subsidie en kan bestaan dankzij de bijdragen van medestanders). De cd 'Een appeltje te schillen' is die avond te koop. Er zit een tekstboekje bij van de liedjes die op de cd te horen zijn.

Een biografie van de zangeres, liedteksten, geluid, video en meer zijn te inden op haar website: www.goudreinet-liedjes.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact