OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Ook in september: elke vrijdag Theetuin, soep, vuur, potluck en meer...


EINDHOVEN - De afgelopen maanden wisten veel mensen op vrijdag de weg naar Omslag goed te vinden. Daarom gaan de Theetuinen ook in september door!

De Theetuin is een wekelijkse plek van ontmoeting en uitwisseling. Soms zijn er extra activiteiten, zoals poezie-performances, een workshop of een presentatie van een actie of initiatief. Voel je uitgenodigd om zelf ook iets te presenteren of aandacht te vragen voor een plan of project waar je zelf bij betrokken bent.

Ook op alle vrijdagen in september is iedereen welkom vanaf 14:00 uur. Er is dan thee van kruiden uit eigen tuin, en ook koffie en sapjes. Er zijn allerlei zitjes in zon en schaduw; bij de inrichting houden we rekening met de 1,5 m afstandsregel. Ook als het niet al te hard regent is het fijn toeven in deze groene stadsoase.

In de tuin zijn ook allerlei gezelschapsspelletjes aanwezig, van sjoelbak tot jeu de boules. Ook kinderen zijn welkom. En er zijn allerlei muziekinstrumenten.

Na afloop: soep + potluck + ???

Wil je na de Theetuin nog niet naar huis? Rond 17.30 uur maken we het vuur aan en in een ruime cirkel daaromheen eten we samen een lekkere (bio-vega) maaltijdsoep. Die wordt door Omslag gemaakt. Neem zelf ook iets lekkers mee om te delen met anderen, bij voorkeur biologisch-vegetarisch en zonder plastic verpakking.

  • --> We vragen van alle bezoekers een gulle donatie (die hebben we als niet-gesubsidieerde organisatie nu echt hard nodig!)

    Na het eten is er tot 21.00 uur volop gelegenheid om verhalen en ervaringen te delen. En ongetwijfeld zal er ook weer (samen) muziek worden gemaakt.

    Meer tuinactiviteiten

    Naast de Theetuinen op vrijdag zijn er soms ook andere activiteiten. Heb jij ook ideeën voor activiteiten in de Omslag-tuin? Suggesties zijn welkom; we bespreken samen de mogelijkheden.

    Oproep

    Het is geweldig fijn om mee te maken dat er telkens zoveel mensen komen. Wat extra hulp op vrijdag is daarom erg welkom. Heb je wat tijd, neem dan contact op: 040-2910295, of per e-mail: omslag@omslag.nl

    Meer over de Theetuin: www.omslag.nl

    Andere activiteiten bij Omslag: www.aktieagenda.nl We zien ernaar uit om je (weer) te ontmoeten bij Omslag: Hoogstraat 301a.


    Meer nieuws


  •  ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact