OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vredesvlaggen en kaarten All the arms we need

EINDHOVEN - Van 19 t/m 27 september is het landelijke Vredesweek. Overal in het land zijn dan activiteiten rond het thema 'Vrede verbindt verschil'.

Veel mensen zullen er niet voor (kunnen) kiezen om de straat op te gaan. Maar je kunt toch solidair zijn: hang een Vredesvlag uit je raam, op het balkon of op een andere plek die goed zichtbaar is.

Omslag verkoopt de internationale, zevenkleurige vredesvlaggen met als opdruk PEACE (formaat 130 x 90 cm). Ze kosten € 7,50 per stuk.

Daarnaast zijn er kleine vredesvlaggetjes (23 x 13 cm), die je aan je fiets(kar), kinderwagen, scootmobiel of waar dan ook kunt bevestigen. Deze kosten € 1,- per stuk.

We hebben nog een flinke voorraad, maar we weten dat het snel kan gaan. Wacht dus niet te lang met bestellen.

Stuur iemand een kaartje

Ook zijn er ansichtkaarten met de opdruk 'All the arms we need' en een afbeelding van twee mensen die elkaar omhelzen. Een fijne manier om (juist ook in deze tijd) iemand een vredesknuffel te geven. De kaarten zijn op A6 formaat en gedrukt op kringlooppapier. Verkrijgbaar per setje van acht stuks voor € 2,50.

Via de website van Omslag kun je eenvoudig je bestelling plaatsen. Per bestelling (ongeacht de omvang) brengen we € 2,- portokosten in rekening.

Bestellen: www.omslag.nl

Meer over de Vredesweek: www.vredesweek.nl


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact