OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Omslag nodigt ieder uit in de interactieve theetuin in mei!

Welkom in de Theetuin in mei EINDHOVEN, 28 april 2015 - Vijf keer houdt Omslag in de maand mei een interactieve Theetuin voor uitwisseling en inspiratie van doeners, denkers en zoekers. Ieder is welkom op de vrijdagmiddagen in mei vanaf 14.00 uur.

Bezoekers kunnen nu desgewenst hun komst aankondigen via www.omslag.nl. Aanmelden is niet nodig, maar via de aankondiging kunnen andere bezoekers een indruk krijgen van hetgeen ze kunnen verwachten. Wie komen er deze keer?

De Theetuinen in mei worden steeds meer een traditie. Op de vrijdagmiddagen 1, 8, 15, 22 en 29 mei is er thee verkrijgbaar in de tuin van Omslag, vaak van kruiden uit diezelfde tuin. De Theetuinen zijn sinds 2008 een mooie gelegenheid om eens bij Omslag op bezoek te komen en kennis te maken. Bezoekers zijn welkom tussen 14.00 en 17.00 uur. Rond 15.00 is er een kort praatje over Omslag voor wie het horen wil.

Inspirerend en interessant

De Theetuinen zijn een interactieve activiteit, en het streven is om dat dit jaar nog te versterken. Elke keer blijkt dat de bezoekers veelal hun eigen verhaal meebrengen. Zo kan iemand spontaan een verhandeling beginnen over kruidengeneeskunde waarvoor hij of zij een opleiding heeft gevolgd, een ander ontpopt zich als imker of de aanwezigen krijgen een korte lezing over geweldloze communicatie. Andere keren krijgen de aanwezigen een verslag van een bezoek aan een ecodorp of iemand weet alles van leembouw. Afgelopen jaar is er ook volop gebruik gemaakt van de muziekinstrumenten die in de Omslagtuin beschikbaar zijn. Wat er aan de orde zal komen is een verrassing, maar inspirerend en interessant is het vrijwel altijd.

Het staat ieder vrij onaangekondigd naar de Theetuin te komen op de vrijdagmiddagen in mei. Om het interactieve aspect te versterken, geeft Omslag dit jaar de bezoekers de mogelijkheid zich vooraf te presenteren via de website. Wie naar de Theetuin komt kan dat desgewenst via de website aankondigen, met vermelding van kennis, vaardigheden of gespreksonderwerpen. Zo kunnen andere bezoekers een indruk krijgen van hetgeen ze kunnen verwachten.

Zie verder de Theetuinpagina van www.omslag.nl onder Wie komen er deze keer?


Meer nieuws


 ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact